Nieuws
Filter op thema
Filter op categorie
Nieuws
Verleid worden om gezonder te lunchen op het werk
29/05/2018
In het bedrijfsrestaurant is vaak veel keuze. De plek waar we dagelijks lunchen speelt een belangrijke rol in een gezond eetpatroon. Hoe kunnen werkgevers…
DownloadenHet klimaat op ons bord
05/04/2018
In de publicatie “Het klimaat op ons bord” staan negen thema’s op een rij waarop de Alliantie Verduurzaming Voedsel actie onderneemt om de duurzaamheid van d…
DownloadenStamppotje vol duurzaamheid
01/01/2016
Binnen de Alliantie Verduurzaming Voedsel werken bedrijven uit de gehele voedselketen samen aan verantwoorder en milieuvriendelijker eten en drinken. In…
DownloadenReductie voedselverspilling in Nederlandse cateringsector
01/08/2012
Hoeveel voedsel wordt er precies verspild in de Nederlandse bedrijfscatering? Hoe komt dat? Welke maatregelen kunnen verspilling verminderen? Op die vragen…
Downloaden